RSS Feed

Ting man kommer i numsen

Jeg kender en kirurg. Udover at være kirurg er han vendelbo og har vendelboens Niels Haugsgaardske måde at gøre en historie sjov med en underspillet fortællestil, som I desværre går glip af her.

Da kirurgen var relativt nyuddannet kirurg, arbejdede han løbende på skadestuen og har selvfølgelig oplevet lidt af hvert der. På et tidspunkt bliver han kaldt ind til en ung fyr, der har sin mor med. Den unge fyr er i en lidt, skal vi kalde det prekær situation, idet han har en toiletbørste stikkende ud af numsen.

For den interesserede kan jeg oplyse, at det er børstedelen, der stikker udenfor. Der er nemlig sket det, at den unge fyr har fået den idé, at han da lige ville stikke skaftet af toiletbørsten op i numsen. -Her er det svært ikke lige at overveje, om han ikke kunne have fundet noget lidt mere hygiejnisk, men det var sådan set det mindste af hans problemer.

Den bemeldte toiletbørste var nemlig af den type, hvor der er en lille krog i toppen og bemeldte krog viser sig at være problemet, den er nemlig skyld i, at toiletbørsten ikke er blevet trukket ud igen. Krogen har simpelthen sat sig fast i en udposning på tarmen.

Gad vide hvor længe fyren selv har prøvet at få børsten ud, inden han kaldte på sin mor?

Gad vide hvor længe hun har prøvet, inden hun har startet bilen og kørt til skadestuen?

Gad vide hvor længe sygeplejersken har prøvet, inden hun har tilkaldt kirurgen?

Det er helt klart en situation, der giver anledning til rigtig mange spørgsmål og selvom du måske ikke vil indrømme det, er du nu sikkert også ret nysgerrig efter at vide hvordan man så får sådan en toiletbørste med krog ud af numsen igen. Naturligvis ikke fordi du selv vil prøve, men fordi nu har du jo læst med så langt.

Tricket til at få den ud igen er at skubbe den lidt højere op og så forsigtigt dreje skaftet og stå trække ud igen. Det bliver man så ved med indtil skaftet er helt ude. Og bare indrøm det, for en sikkerhedsskyld kommer du aldrig til at købe en toiletbørste med krog igen.

Jeg forestiller mig at der har været rigtig stille i bilen på vej hjem.

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

3 responses »

  1. Endelig!

    Velkommen tilbage 🙂

    Svar
  2. Og hvilket comeback! Jeg griner stadig!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: