RSS Feed

Sort skærm

Så sætter man sig hyggeligt tilrette i sofaen og går i gang med bedste blogindlæg ever. Tvivler på læserne køber den, men det er et forsøg værd. Og uden varsel går den lille bærbare i sort. Den lyser velvilligt op, da jeg prøver at tænde den igen og går i sort inden jeg overhovedet når at klikke på Internet Explorer. Og det bliver den så ved med.

I den situation er der ikke andet at gøre, end at gribe til standardløsningen, når der er noget elektronik der ikke arter sig. Nemlig kaste det efter Ægtemanden, der efter kort tid kunne meddele, at den lille PC havde fået virus. Og så er det jo, jeg overhovedet ikke kan huske, hvad den har gjort og ikke gjort på det sidste.

Synes jeg kan huske noget om, jeg vist har prøvet at køre virusscan på den – eller kan jeg bare huske, at Ægtemanden har sagt jeg skulle?

Føler mig altid så skide skyldig, når han sidder der i den bedste mening og formaner mig om, at jeg ikke skal klikke på noget. Føler mig meget lidt overbevisende, når jeg skal retfærdiggøre, at det ved jeg godt og det gør jeg heller ikke, for skidtet er jo på computeren og det er kun mig der bruger den. Tror ikke Ægtemanden hopper på, at et af fårespøgelserne gjorde det, da jeg var alene hjemme sidst.

Og værst af alt så sker det lige midt i et krystalkapitel og 12 Gifts of Christmas Quest i ”Garden og Times, så jeg har brug for at logge ind hverdag. Synes virkelig ”Garden of Times” må se at komme uden Flash, så jeg kan spille det på iPad øh midt i et blogindlæg.

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: