RSS Feed

Sleeping with fishes – nu som spa-and

Når man færdes i mafiakredse, er det at sove sammen med fiskene ikke noget man ønsker sig. Ja, ikke fordi jeg færdes i mafiakredse, men jeg har da set Godfather og Sopranos, så jeg er sådan lidt in the know.

For nylig var jeg med fodboldveninden på Comwell Kellers Park,og her sov jeg næsten sammen med fiskene. De har nemlig sådan et fiskespa. Fodboldveninden og jeg havde gået og puffet lidt til hinanden for om vi skulle prøve, men var vist begge lidt nervøse ved tanken om at stikke de små fusser ned til horder af fisk, der så ud til at gå løs på hvad som helst.

Således gejlet op tog vi mod til os og hoppede ud i det…eller dyppede meget forsigtigt benene i fisketanken. Og det er godt nok en lidt speciel oplevelse at se og mærke ens ben blive overfaldet af 300 småfisk. Min umiddelbare tanke var, at det da ville kilde hvis man var kilden, men ganske kort tid efter føltes det faktisk ret behageligt. Som om benene næsten sov, på en rar måde, eller som spabehandleren udtrykte det ”En gæst sagde forleden at det var som at tage fodbad i champagne”. Faktisk en meget rammende beskrivelse, omend jeg personligt nok ville finde andre anvendelsesmetoder for champagne.

Resultatet? Tja, mine ben var dejligt bløde og de var faktisk lidt tørre, da de kom i. Fødderne var også fine, men fiskene kunne altså ikke klare den rigtig hårde hud på trædefladen. Hvis du får mod på at prøve, selv så husk du ikke må tørre dine ben og fødder bagefter, da der er et eller andet i fiskenes spyt (adrrr) som virker blødgørende.

Super afslappende og anderledes behandling og ikke så dyr så det kunne jeg godt finde på igen.

300 spa-behandlere nusser om yours truly

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: