RSS Feed

Jeg spiser de sultne børn i Afrikas mad

Jeg er vokset op med, at jeg skulle spise min mad og tænke på de små sultne negerbørn i Afrika (ja det måtte man godt sige den gang, der ville blive glade for at få stegt lever. -Må indrømme, at jeg altid har tænkt, at det havde min mor nok ikke helt ret i. Synes det er meget svært at forestille sig, at selv de små sultne børn i Afrika, ville blive glade for stegt lever.

Min flotte Danida kurv med kaffe, fin giraf, sæbe, krydderier og jeg ved ikke hvad.

Anywho, hele pointen har lige som altid været ,at det var mig, der kunne sende mad ned til de sultne børn i Afrika. Guess what. De sultne børn i Afrika har nu sendt mad til mig! Den havde jeg altså ikke lige set komme.

På Kulturnatten var Ægtemanden og jeg inde på Dansk Design Center og drikke drinks på deres tagterrasse med udsigt over Tivoli – se mig, jeg er bare så urban hip. Her deltog jeg i en konkurrence på Danidas meget fine stand og da jeg kom hjem, tikkede der en sms ind om, at jeg havde vundet en gavekurv.

Jeg har været inde og hente den i dag og hold da lige op. Sikke mange fine ting der er i. Får helt dårlig samvittighed overfor de sultne børn. På den anden side, hvis jeg køber noget mere af den mad, de laver burde de jo tjene nogen penge, som de kan købe mad for. Så summa summara. Køb de sultne børn i Afrikas mad, så de kan få noget at spise.

Man kan ikke rigtig se den fine kurv, men det dejlige indhold kan i da se på fotoet.

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: