RSS Feed

Nu som tvetulle?

Man skal passe på med at jage de tvetullede dyr, det har ramt mig lige i nakken. I ved hvordan undersøgelser viser, at dem der er mest homofobiske også er dem der reagerer stærkest seksuelt på homoporno. – Ellers ved I det nu.

Any who, jeg har hen over sommeren ført krig mod tvetulle dyr i haven (bladlus og dræbersnegl) med et had så indædt, at jeg nu begynder at tro jeg måske selv er en af dem.

Øøøøøøh sidder du nok og tænker. Kan du huske de blå mærker fra sidste post? Mette H mente jeg skulle få kigget på det, så nu hr jeg gået til eksperten, nemlig internettet. Så nu har jeg  googlet, om jeg mon fejler noget, fordi jeg så nemt får blå mærker. Det mest sandsynlige er, at jeg er bløder. Der er bare lige det, at det kun er mænd, som er blødere. Så nu er der ligesom kun to muligheder: enten fejler jeg ikke noget eller også så er jeg en tvetulle med hæmofili. Ved sørme næsten ikke hvad der er værst?

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

8 responses »

 1. Mette Holmgaard

  Vidste der var noget lorent ved dig!!! Men gå nu til lægen alligevel. En del sygeplejersker har spurgt meget alvorligt til mine blå mærker og sagt, at hvis det blev værre skulle jeg gå til lægen!

  Svar
 2. Altså nu er der jo også kvinder, der er blødere, det er bare noget værre bøvl med en masse piller – ikke lige som i gamle dage, hvor de allesammen døde, når de blev kønsmodne. – og det var så den biologi-time

  MEN derudover!

  Så er der altså også nogen der bare nemt får blå mærker – kan evt. skyldes jernmangel.
  Så tror ikke du popper, hvis vi sætter ild til dig, sådan som bladlusene gør.

  Svar
  • Ej kvinder er da kun bærere af sygdommen, de bløder ikke….med mindre de har menstruation.

   Svar
   • Har en veninde, som er bløder, så er ret så sikker på, at det kan lade sig gøre. Har ganske ofte, da vi var børn, oplevet hvordan hun blev kørt af sted, og skulle have medicin ved det mindste blå mærke.

    Hvordan hun fødte sin datter er en gåde for mig.

   • Må indrømme min viden om blødere primært stammer fra biografier om zar-familien og dronning Victoria, så jeg er ikke vildt opdateret. Anede ikke kvinder også kunne være blødere.

 3. Pingback: Hvorfra ved de om jeg er løs på tråden? « Duckysrapping

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: