RSS Feed

Naboer…suk

Det er ikke altid helt let det der med naboer. Først var vores ene sidenabo så sur over at vi havde haft håndværkere uden at give besked i ordentlig tid. – De af jer der har prøvet at få fat i en håndværker ved, at når der endelig er en som kan komme så tager man det tidspunkt han foreslår – også selv om det er med kort varsel.

Any who, det betød, at hun i knapt et årstid ikke har hilst på os og demonstrativt har vendt os ryggen, når vi var til vejmøde. Jeg har på den anden side nægtet at følge hendes eksempel og altid hils overstrømmende og venligt. I starten 2012 hun dog forsigtigt begyndt at hilse igen og i dag havde vi lige frem en længere samtale.

Nu er der nemlig en ny nabo at være sur på. Dem, der bor lige bag os, vil bygge en altan. Det må man ikke ifølge lokalplanen, så der skal dispensation  fra kommunen til. Nu er det så bare sådan, at man bor meget tæt i sådan en byggeforening, så når nogen bygger altan på bagsiden af huset, kommer de en fjerdedel tættere på deres bagbo. Hvilket lige netop denne bagbo ikke synes er vildt fedt. På den anden side har vi heller ikke lyst til at få en ny nabofjende, så det er svært at sige nej. På den tredje side har vi planer om at bo her i mange år, og det er lidt ufedt at føle sig jaget ud af haven, hver gang bagboen sidder på altanen og kigger ned på os.

Nå, der er da heldigvis ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for nu har sidenaboen åbenbart tilgivet os og taler til os igen. Ville hellere have udholdt 30 års tavshed end 30 år med bagboen, der kigger ind af vinduet fra deres altan.

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

2 responses »

  1. Pingback: The return of Den Trælse Nabo « Duckysrapping

  2. Pingback: Man kan blive glad for lidt | Duckysrapping

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: