RSS Feed

Hurra for Dallas, så behøver jeg slet ikke at få nogen problemer selv

Så er det nye Dallas i gang. I modsætning til revivals af ’Beverly Hills 90210’ og ’Melrose Place’ så fungerer det faktisk. Der er intriger på højt niveau fra første øjeblik. De ikke bare dobbeltcrosser men triblecrosser hinanden. Det kan godt være John Ross Jr. ikke er vokset op hos sin far, men han har da styr på det der med at være en skurk. Han er ikke bare i gang med at tage røven på onkel Bobby, men også på sin far den gamle JR . men måske tager han alligevel ikke røven på JR fordi JR tager røven på John Ross. Og hvem ved, måske er det i virkeligheden fætter Christophers ny kone, der tager røven på dem alle sammen?

Bobby er stadig lige så goddie, goodie, som altid og det er hans regelrette søn selvfølgelig også. Som Ægtemanden sagde efter første afsnit: ”Nå, man kan da finde ud af hvem der er de gode og de onde” endda helt uden at have set Dallas første gang. Så det er lige som det skal være.Der er intriger og klicher en masse og jeg er vild med det. Tak til TV for at sende et afsnit hver aften, så jeg ikke skal vente en hel uge på næste fix.

Der er dog en enkelt ting der nager. Er godt klar over hele det her ranch noget giver et indtryk af jordbundenhed, men er det i virkeligheden sådan at Ewing Oil slet ikke når Colby Co. og Carrington Oil til sokkeholderne? Har umiddelbart indtryk af at familien Ewing holder sig til olie i Texas og dermed slet ikke er så store som de to firmaer fra ’Dollars’. Er det i virkeligheden derfor Alexis og JR ikke mødes? Han er simpelthen for lille en spiller til hun gider spilde sit krudt på ham? Ja det er den slags store spørgsmål der optager mig her i den sidste ferieuge.

 

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

4 responses »

  1. Men altså. Hvis nu man ikke var den store fan af Dallas i første omgang… tror du så, den er til at holde ud, her i version 2.0?

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: