RSS Feed

Sover Dolly på ryggen?

Egentlig meget relevant spørgsmål. Kan man sove på maven med så meget silikone i babserne? Nå dette indlæg har sådan set ikke noget med Dolly Parton at gøre, men jeg har været til testscreening i dag af Hella Joofs nye film ”Sover Dolly på ryggen”. Og Dolly er i den forbindelse ikke Ms. Parton.

Filmen kommer ifølge IMDB i biffen til november, så kom ikke og sig Ducky ikke er på forkant med tingene. Følte mig nu ikke specielt også meget in the know da vi gik i biografen i dag kl 16.30 med special invitation og besked om at møde præcis, da billetterne ellers blev givet til backkup-test-publikum. – De tjekkede overhovedet ikke.

Det var faktisk en fin, sjov film i ”Den eneste ene”-traditionen. God kvindelig rolle, bipersonerne for karikerede, men alt i alt og til trods for en vis forudsigelighed i plottet, formår den at underholde, overraske og give dig lidt med at tænke over.

Kort fortalt handler den om en kvinde midt i 30’erne, der beslutter at få barn med donorsæd. Hun beslutter sig for at finde ud af noget mere om donoren…for tænk hvis han er helt prufffff. Forvikling, forvikling, forvikling og så ender det hele godt.

Af high light kan nævnes:  Sidse Babette som lesbisk chef, Nikolaj Lie Kaas numse i close up flere gange, Keld Heick i skøn birolle og ikke mindst Lene Maria Christensen som hovedrolle indehaver.

Ved ikke helt om jeg ville se den i biografen, men klart på DVD eller TV.

Scene fra Sover Dolly på Ryggen

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: