RSS Feed

May the force be with you

Jeg er sådan en, der beder om børnepinde, når jeg er ude for at spise sushi. I ved dem, der er holdt sammen med elastikker og trods alt er en tand mindre ydmygende end at spise med en gaffel. Da jeg var barn var jeg faktisk en haj til at spise med pinde, men den færdighed er det gået med, som det er gået med, det at hulahoppe. Nemlig kraftigt ned af bakke.

Ægtemanden er til gengæld rigtig god til det. På den der ”jeg behøver ikke en gang blære mig måden” så god er han til det. Selv hvis han varmer en frossen thairet i microen og er alene hjemme så spiser han med pinde. Fuck ham Sejt.

Ægtemanden er sådan en, der altid køber det han mangler, så han er smadder svær at finde på gaver til. Til gengæld er han helt fantastisk til at finde på gaver til mig, som jeg ikke vidste, jeg ønskede mig. Så jeg føler mig altid under et vist pres, når jeg skal prøve at finde på noget, der viser hvor højt jeg elsker ham og at jeg kender hans sjæl og bare kan købe den perfekte gave.

Nu tænker du nok, hvad har disse to betragtninger så med hinanden at gøre? Jo se lige her, hvad jeg har fundet, den helt optimale ”Se hvor meget jeg forstår og elsker dig”-gave.

Model Darth Vader

Model Luke Skywalker

Model Yoda

De kan bestilles hjem fra Amazon.co.uk

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

7 responses »

 1. Du kan også købe disse hos Sushibutik.dk, de er super smarte. Pindende sidder sammen i enden og skal blot trykkes sammen.
  http://sushibutik.dk/category/holdstix-pinde-38/

  Svar
 2. Og lige der, blev der lige pinterestet, så Rick n’ Roll nu ved, hvad han skal give mig, når han lige føler for at være sød!

  Svar
 3. Du må gerne invitere, så må vi se om det bliver til det store. Har jo rigeligt med at nå at passe bloggen samtidig med jeg skal passe mig ferie alkoholforbrug

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: