RSS Feed

Ej hvornår lærer de det med ferier

Har man som politiker ikke ret til et familieliv? Synes jeg overhovedet om en politiker, der ikke også prioriterer sin familie? Er det rimeligt at vigtige ting skal vente fordi ministeren lige skal dyppe sig i Middelhavet? Det er ikke helt nemt og det må virkelig være en balancegang.

Dog troede jeg, at de danske politikere var ved at have lært af Lene Espersens medfart da hun prioriterede Mallorca fremfor Mrs. Clinton og Antaktis. Men nej Lars Løkke har lige løjet om at han tog til miljømøde i Rio, når han var på ferie hos datteren i USA. Ekstra pinligt da Rio var undskyldningen for ikke at ville samarbejde med regeringen om en skattereform Nu må de da have lært det tænkte jeg.

Nej. Det har de ikke, for nu har Villy Søvndal, der var så rigeligt efter Lene, så brugt en formue på privatfly for at holde ferie to dage længere.

Og endelig hvorfor kan Villy og Lars ikke holde ferie når folketinget har lukket? Ander mennesker holder fri udenfor skolernes ferie fordi rejserne er billigere der, mon det samme gælder for privatfly?

 

 

Reklamer

About Duckysrapping

Skriver om stort og småt der optager mig lige for øjeblikket...og af og til sniger der sig også en badeand forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: